Aangenaam. Wij zijn CheckYourSafety

CheckYourSafety richt zich op het verhogen van de veiligheid op de werkplek, door o.a. veiligheidscursussen (BHV, EHBO, VCA) te geven in regelgeving, eventuele gevaren en hoe je moet handelen bij ongelukken. Tegelijk verhogen we het bewustzijn van verantwoord werken. Zo verkleinen we het risico op incidenten.

Niet voor niets hebben we als doel: “het creëren van een veilige werkomgeving”.

Daarom doen we naast onze veiligheidscursussen nog meer:
E-learning VCA
VCA Check App
Ontruimingsoefeningen
Opstellen/updaten Bedrijfsnoodplan
(Her)tekenen vluchtplattegrond
Opstellen/toetsen RI&E
VCA Bedrijfscertificering
Leveren brandveiligheids- en BHV-producten (AED, brandblussers, verbandkoffers, etc)

Wanneer het gaat over veiligheid op de werkplek, dan is CheckYourSafety dé organisatie waar u uw veiligheidsvraag kunt neerleggen.

Veilig kiezen voor CheckYourSafety

Slagingspercentage

Doordat we onze VCA-cursusgroepen compact houden, krijgen deelnemers meer persoonlijke aandacht van de instructeur. Hierdoor ligt ons slagingspercentage op 92%. Ver boven het landelijk gemiddelde.

Korte lijnen

We zijn een kleine organisatie, met grote daden. Onze klanten variëren van ZZP'ers tot woningcooperaties. Snel contact. Duidelijke aanspreekpunten. Flexibel. Dit zijn slechts enkele voordelen van CheckYourSafety.

Oplossingsgericht

We denken graag met je mee. Op iedere veiligheidsvraag is wel een antwoord. Door ons netwerk van veiligheidsexperts kunnen we klanten optimaal bedienen en is er altijd een oplossing mogelijk.

Onze werkwijze

Een cursus BHV of cursus VCA volg je in ons opleidingscetrum in Amsterdam ZuidoostBHV en VCA-cursussen houden we in ons eigen opleidingscentrum, in Amsterdam-Zuidoost, of bij onze partner in Hoofddorp of Wormer. We houden onze cursusgroepen altijd compact. Dit doen we expres, zodat deelnemers genoeg persoonlijke aandacht krijgen en voldoende tijd hebben om praktijkoefeningen uit te voeren.

Bij het opstellen van een bedrijfsnoodplan, RI&E en vluchtwegplattegronden sturen we per mail een vragenlijst om de meeste informatie te verzamelen. Als nodig, maakt de aangewezen veiligheidsexpert een afspraak voor een rondgang op de betreffende locatie. Aanwezige werknemers zullen tijdens dit bezoek geen last ondervinden.

Minimum 4 characters