CheckYourSafety in actie voor KiKa!

In het geval van een ongeluk (bijvoorbeeld snijwond, schaafwond of verbranding) op het werk, moeten de BHV-middelen snel bereikbaar kunnen zijn. In de meeste gevallen is er een verbandkoffer aanwezig. Maar is deze nog compleet en overzichtelijk? Vaak na gebruik van een verbandkoffer is de inhoud een rommeltje en kan het een volgende keer langer duren voordat de benodigde hulpmiddelen gevonden zijn, laat staan aanwezig zijn.

We bieden hier een oplossing voor: in samenwerking met Kika (Kinderen Kankervrij) hebben we de KiKa Verbandkoffer geïntroduceerd. Deze bestaat uit 6 module doosjes, die allemaal duidelijk omschrijven wat erin zit en voor welke verwonding het gebruikt kan worden. Op deze manier kan er snel gehandeld worden én blijft de verbandkoffer netjes en overzichtelijk.

Steun KiKa en bestel een verbandkoffer bij CheckYourSafety
Met een verbandkoffer van CheckYourSafety steun je onderzoek naar kinderkanker

Van elk verkochte verbandkoffer maken we €10,- over naar KiKa. Dit allemaal voor meer onderzoek naar kinderkanker. Meer informatie over de verbandkoffer en wat onze beweegredenen zijn geweest om hiermee te beginnen.

Minimum 4 characters