Verantwoord werken door een cursus VCA

VCA staat voor Veiligheid gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Steeds meer en meer hoor je om je heen de term ‘verantwoord werken’; radiospotjes van FNV over veiligheid op de werkplek, hogere frequentie inspecties door ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, opdrachtgevers die eisen dat werknemers VCA-gecertificeerd zijn. Met als doel: bewustwording van de gevaren en risico’s op de werkplek, en hoe je hiermee om moet gaan.

Hoewel het niet verplicht is, is het een verstandige keuze om nu je VCA-certificering te behalen. Hiermee toon je aan dat je succesvol een examen hebt afgerond en je over de kenniseisen van verantwoord werken beschikt. Je verhoogt in feite je eigen kwaliteitsstandaard, en als het hebben van een VCA-certificering later wél verplicht wordt, heb jij je papiertje alvast in the pocket.

LET OP: Bij ons zit je niet de hele dag alleen naar theorie te luisteren. Onze cursussen zijn gericht en bondig. Een cursusdag bestaat daarom uit het doornemen van de theorie (zo’n 3 a 3,5 uur) waarbij belangrijke punten voor het examen uitgelicht worden, het maken van een proefexamen en aansluitend het officiële examen. Vóór de cursus sturen we je een digitaal theorieboek toe, belangrijk is dat je deze hebt doorgelezen. Na afloop van je examen weet je direct of je geslaagd bent.

Boek gemakkelijk online een van onze VCA-cursussen

Geen evenementen gevonden!

E-learning cursus VCA Basis of VCA Vol

Geen tijd om je theorie VCA te halen? CheckYourSafety heeft voor jouw tijdsprobleem dé oplossing, namelijk: Theorie cursus VCA basis of VCA Vol leren met e-learning
e-learning. Oftewel, digitaal theorie leren. Je hebt 60 dagen de tijd om jezelf voor te bereiden op het VCA-examen, in je eigen tempo. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, zijn inloggegevens en een internetverbinding.

Als je klaar bent om examen te doen, informeren we je over de beschikbare data en tijden van de dichtstbijzijnde examenlocatie. Wij verzorgen dan de inschrijving voor je. Kosten: €124,95 (excl. btw) per e-learning, inclusief examen! Bestel via info@checkyoursafety.nl of vul het bestelformulier onderaan deze pagina in.

Minimum 4 characters