Volg een cursus BHV

De Arbowet verplicht bedrijven en organisaties om over ‘voldoende’ bedrijfshulpverleners (BHV-ers) te beschikken. Er moéten dan ook altijd genoeg BHV-ers op de werkplek aanwezig zijn. Om BHV-er te worden, volg je een cursus.
Boek een cursus BHV bij CheckYourSafety in Amsterdam
Een cursus BHV duurt van 9:00u tot 16:00u. Je leert onder andere hoe je een beginnende brand moet blussen, reanimeren, verbinden en ontruimen. De cursus wordt in ons eigen opleidingscentrum (Amsterdam-Zuidoost) gegeven of bij een partner in de omgeving van Amsterdam. Altijd in een informele sfeer en in compacte groepen. Zo heb je ruim de tijd voor de praktijkoefeningen en krijg je voldoende persoonlijke aandacht van de instructeur. Onze cursussen zijn altijd inclusief cursusmateriaal, certificaat, BHV-pasje, koffie/thee en lunch (waarbij we rekening houden met alle religies en diëten).

Ook is het mogelijk om een cursus BHV te volgen op je eigen locatie, door heel Nederland. Hier zijn wel minimaal 6 deelnemers voor nodig. Hierbij geldt: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de cursusprijs!

Aandachtspunten bedrijfshulpverlening
Voor het juist uitvoeren en onderhouden van de BHV-kennis dienen bedrijven de volgende aandachtspunten in acht te nemen:
Laat BHV-ers jaarlijks een herhalingscursus volgen;
Spreid BHV-ers zo veel mogelijk over de verschillende locaties of afdelingen in het bedrijf zodat in het geval van een noodsituatie of calamiteit de BHV-er snel ter plaatse kan zijn en kan handelen;
Stel werknemers met een binnendienst functie aan als BHV-er;
Verplicht werknemers niet om BHV-er te worden, vrijwillige betrokkenheid van de werknemer werkt doorgaans effectiever;
Om het aanstellen van een BHV-er te stimuleren kan het bedrijf een BHV-er een jaarlijkse vergoeding geven voor deze extra taken.

Boek gemakkelijk een van onze BHV-cursussen

Geen evenementen gevonden!
Minimum 4 characters