Sta je ingeschreven bij Werkspot en heb je interesse in het vergroten van jouw veiligheidskennis en kans op werk? Dan hebben wij een leuke deal met Werkspot. Bij het succesvol behalen van je VCA bij CheckYourSafety, ontvang je €25,- tegoed bij Werkspot.

Waarom VCA?
CheckYourSafety organiseert veiligheidscursussen, waaronder VCA Basis en VCA Vol. In radiospotjes van FNV en door ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wordt steeds meer gesproken over VCA-certificering. De term ‘verantwoord werken’ is een begrip en hoewel het niet verplicht is, het is verstandig om je VCA certificaat te behalen. Hiermee toon je aan dat je over de kenniseisen van verantwoord werken beschikt en hoge kwaliteitseisen stelt. En mócht VCA-certificering verplicht worden in de toekomst, dan heb jij niets te vrezen.

Werkspot doet ook mee
Werkspot ziet óók het belang van VCA in. Daarom volgden zij vorige maand zelf een training van CheckYourSafety. Het was een succes. Van de tien cursisten zijn acht van ons direct geslaagd. De training werd als ‘leuk en waardevol’ bestempeld.

Thuis of in een klas
De cursussen worden in het opleidingscentrum in Amsterdam-Zuidoost gegeven en zijn altijd inclusief cursusmateriaal, certificaat, koffie/thee en lunch (waarbij wij rekening houden met dieetwensen). Geen zin of tijd om een klas bij te wonen? Geen punt. Kies voor e-learning. Je hebt dan 60 dagen de tijd om op eigen tempo online de VCA Basis of Vol theorie tot je te nemen. Tussen de theorie door worden vragen gesteld; zo train je meteen voor je examen. Het enige wat je nodig hebt voor e-learning is een mobiele telefoon, tablet, laptop of PC en internet. Als je klaar bent om examen te doen, informeert CheckYourSafety je over de eerst beschikbare examendatum.

Leave a comment

Minimum 4 characters