AED aanschaffen. Waarom?

AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Bij een hartstilstand kan een AED het hart resetten, door het geven van een elektrische schok. Dit resetten heet defibrilleren. Na het plakken van 2 elektroden op de borstkas van het slachtoffer, analyseert de AED het hartritme en geeft aan wat je moet doen: doorgaan met reanimeren of op de knop drukken om een schok toe te dienen.

In Nederland zijn er zo’n 8.000 reanimaties per jaar. In meer dan 50% van alle reanimaties sluit een omstander een AED aan vóór aankomst van de ambulance. Als je binnen de eerste 6 minuten bij een hartstilstand reanimeert en bij een schokbare hartritmestoornis defibrilleert met een AED is de overlevingskans 50-70%.

De totaalservice van CheckYourSafetyVerhoog de kans op overleven bij een hartstilstand met een AED
Draag er zorg voor dat ook jij een AED dicht bij de hand hebt en op tijd slachtoffers kunt helpen. CheckYourSafety kiest daarom voor de HeartSine Samaritan AED. Door de reanimatiefeedback kan iedereen dit apparaat bedienen. De AED is verkrijgbaar als semiautomatisch en volautomatisch. Ook kunnen we je nieuwe AED monteren.

De batterij en elektroden van een AED hebben een beperkte houdbaarheid. Ook is het nodig dat een AED jaarlijks wordt gecontroleerd, zodat je AED altijd inzetbaar is. Wees daarom zeker dat je AED altijd optimaal werkt, en sluit bij ons een onderhoudscontract af. Zo heb je nergens omkijken naar.

Wil je helemaal zeker weten hoe je onder andere om moet gaan met een AED, volg dan onze cursus BHV.

Basis
vanaf
75,- pj

+ 4-jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

 

 

 

Plus
vanaf
135,- pj

+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

 

 

 

Premium
vanaf
250,- pj

+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast
+ Installatie van uw AED en wandkast
+ Jaarlijkse AED-instructie op locatie

 

 

Onderhoud voor andere AED-merken
Wij kunnen alle merken AED’s onderhouden. De prijs van batterij en elektroden verschilt per merk en type. De kosten van de vervanging hiervan is dus niet meegenomen in de prijs van het jaarlijks onderhoud. Wij kunnen u wel informeren wat het kost om voor uw AED toestel de batterij en elektroden te vervangen.

overige
vanaf
110,- pj
Minimum 4 characters